Snälla snälla.

Snälla snälla lilla tand kom upp nu så att vi kan få tillbaka våran Goa lilla tjej och så att hon slipper ha ont. Det gör så ont i mig att se henne sånhär. J sover inne, ÄNTLIGEN har hon kommit till ro. Eftermiddagsvilan är så viktig för henne. De senaste dagarna har det varit nästintill hopplöst att få henne att Komma till ro och somna. Massa tårar och ont i mitt hjärta att se henne sån. Ja jag är en blödig mamma och kommer att vara. Hellre en känslosamm mamma än en känslokall mamma . Nu så har hon mer och mer kommit på hur man ställer sig i krypställningen, hon står där och gungar En stund tills hon kommer på att det går fortare att kråla. En kopp kaffe till ljudet av grannes gräsklippare så är efm räddad. (visst är det underbart att se på när andra arbetar;) ) Älskar dig vår lilla TokFia Ursäkta att det ser lite konstigt ut eller om det finns ett eller ett annat stavfel. Kram

Kommentarer
Postat av: Elin - Mamma till My

Lilla skruttan då, hoppas hon slipper det onda snart! :(



Ja här står My oxå i krypställning och gungar för fullt. Ser så kul ut :D



Stor kram

2011-07-20 @ 19:47:27
URL: http://mysansfamily.blogg.se/
Postat av: Sara

Det är verkligen jobbigt för de små när tänderna kommer. Är det hennes första?

Cornelias 3:e håller precis på att komma upp nu och hon är också mer ledsen och det är svårare att få henne att somna på kvällen. Gör ont i mammahjärtat.

2011-07-20 @ 19:50:03
URL: http://lillaunderbarn.blogg.se/
Postat av: Åsa

Dom där tänderna är HEMSKA!!! Vissa har ju tyvärr värre än andra... Jag vet Melvin hade feber till varje tand å Moa har till vissa å vissa inte!!

Ja visst är det ljuvligt att sitta i en go stol me en kaffe i handen å spana in grannarna när dom jobbar för fullt ;)

2011-07-21 @ 13:38:01
URL: http://atmz.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0